...

Alles voor een betere woning!

Werken bij Aanblik

Aanblik Wormerveer - Kunststof kozijnen - showroom Zuideinde - Select Windows Aanblik Wormerveer voor kunststof kozijnen zoekt kunststof kozijnen monteur - over ons werkwijze

Aanblik B.V.  is al 40 jaar een begrip in de Zaanstreek. Aanblik is succesvol dankzij de keuze van producten die woningen verbeteren, met als kern activiteit het leveren en monteren van kunststof kozijnen. Aanblik levert en monteert naast kunststof kozijnen ook aluminium kozijnen, dakkapellen, garagedeuren, vouwwanden, veranda’s en zonwering.

Aanblik in Wormerveer is succesvol dankzij een assortiment kwalitatief hoogwaardige producten die woningen verbeteren die onder VKG Keurmerk gemonteerd worden door onze eigen monteurs bij particuliere woningeigenaars in de Zaanstreek.

A-kwaliteit in assortiment

Doordat wij partner zijn van Select Windows hebben wij een grote en sterke landelijke organisatie achter ons staan, met alle voordelen van dien. Wij verkopen en monteren kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van het merk Schüco uit de moderne Nederlandse fabriek van Select Windows.  Daarnaast leveren we ook dakkapellen, vouwwanden, veranda’s en binnenzonwering van A-kwaliteit. Wij worden met regelmaat geschoold op productniveau.

Vacatures bij Aanblik

Bent u geïnteresseerd in werken bij Aanblik met A-kwaliteit producten binnen leuke projecten in de kop van Noord-Holland, neem dan contact op met Theo Harlaar via 075-6214127. We maken graag kennis met gemotiveerde adviseurs, monteurs of ZZP-ers in de bouw! Stuur je cv en een korte motivatie naar info@aanblik.nl 

 

It seems we can't find what you're looking for.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.
Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.