Alles voor een betere woning!

Aanblik Wormerveer - Kunststof kozijnen - showroom Zuideinde - Select Windows Aanblik Wormerveer voor kunststof kozijnen zoekt kunststof kozijnen monteur - over ons werkwijze

Werken bij Aanblik

Wil jij elke dag met een glimlach naar je werk? Kom dan ons team versterken bij Aanblik. Met onze collega’s werken we aan het verbeteren, verduurzamen en verfraaien van woningen. Dit doen we door het verkopen, leveren en monteren van hoogwaardige producten vanuit onze showroom in Wormerveer.

A-kwaliteit in assortiment

Dankzij ons partnerschap met Select Windows hebben wij een grote en sterke landelijke organisatie achter ons staan, met alle voordelen van dien. Wij verkopen en monteren kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien uit de moderne Nederlandse fabriek van Select Windows. Daarnaast leveren we ook vouwwanden, veranda’s en binnenzonwering van A-kwaliteit.

Mooi werk in een leuk team

Bij Aanblik zijn we elke dag bezig met mooi, comfortabel en duurzaam wonen. Dat begint bij de keuzes die we in ons assortiment maken, dat zie je terug in het advies dat we op maat maken voor elke woonconsument die bij ons binnenstapt. En dat merk je als teamlid in het uitvoeren van jouw taken. Adviseurs worden voortdurend bijgeschoold en beschikken over de juiste informatie voor een passend advies. Werkvoorbereiders weten qua planning waar ze aan toe zijn en hebben toegang tot kwalitatief goede materialen en kunnen de teams met topmonteurs dagelijks op pad sturen voor afwisselende klussen in de regio.

Arbeidsvoorwaarden en bijscholingen

Wij willen onze medewerkers laten groeien op een gezonde manier. We hebben aandacht voor de arbo-eisen, want niemand wordt er wijzer van als een je door een blessure (zoals rugklachten) thuis komt te zitten. Daarnaast bieden we ook verschillende opleidingsmogelijkheden aan om je bij te scholen.

Bij ons heb je:

  • Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra;
  • Een marktconform salaris;
  • Je gaat als monteur met een goed uitgeruste bus op pad;
  • Je bent als monteur niet het grootste deel van je werkdag kwijt aan ‘onderweg zijn’;
  • De klussen van Aanblik zijn in de buurt!

Werken bij Aanblik

Heb jij zin om een mooie overstap te maken naar een gezellig bedrijf en waar de zaken goed geregeld zijn? Of wil je een dagje meelopen om de sfeer te proeven? Neem dan contact op met Theo Harlaar via 075-6214127 voor een lekkere kop koffie. Hieronder tref je onze beschikbare vacatures, maar het kan ook zijn dat ons team compleet is en dan zie je geen vacatures. Open sollicitaties zijn sowieso altijd welkom!

It seems we can't find what you're looking for.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.