Alles voor een betere woning!

Aanblik Kunststof Kozijnen wormerveer - wat kosten kunststof kozijnen - kunststof tuindeuren

Wat kosten kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn onderhoudsarm. Een geweldig vooruitzicht natuurlijk dat u uw kozijnen nooit meer hoeft te schilderen.

Maar wat kosten kunststof kozijnen eigenlijk? Dit is een belangrijke vraag als u aan het dubben bent of u houten kozijnen of kunststof kozijnen wenst. Kunststof kozijnen zijn in totaal al snel 40% goedkoper dan houten kozijnen. Dit zit ‘m zowel in de aanschafprijs als in ‘het onderhoud’. Reken maar uit wat u in uw zak houdt als u uw kozijnen nooit meer hoeft te schilderen.

Vast raam versus draaikiepraam

De exacte prijs van kunststof kozijnen hangt af van het formaat, het product, het profiel, de kleur en de structuur. Een klein vast raam met HR++ glas in een gladde structuur is bijvoorbeeld goedkoper dan een groot draaikiepraam met triple glas in de LIGNA houtstructuur.

Tuindeuren of een schuifpui

De keuze voor een product kunt u vaak zelf maken, maar wij denken graag met u mee. U kunt wel graag onderhoudsarme openslaande tuindeuren willen, maar wie weet is het gezien uw woonsituatie wel verstandiger om een schuifpui te kiezen. De prijs is ook afhankelijk van uw keuze om binnen en buiten dezelfde kleur/structuur te gebruiken of dat u ook Screenline (jaloezieën tussen isolatieglas) wenst. Alles kan. Wij adviseren u graag.

Speciaal voor u op maat gemaakt

Het ene kozijn is het andere niet. Wij maken daarom uw kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien exact op maat. Omdat wij alleen voor kwaliteit gaan, bent u verzekerd van een aantal standaard zaken. Onze sterk isolerende en onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn altijd:

  • inbraakwerend, duurzaam, onderhoudsarm en sterk isolerend;
  • voorzien van hang- en sluitwerk met SKG*** (Politiekeurmerk Veilig Wonen);
  • voorzien van een VKG Keurmerk;
  • voorzien van 15 jaar garantie op de kleur/structuur en 10 jaar op de montage.

Energie Kozijn

Kunststof kozijnen hebben een lagere energierekening tot gevolg. Met de verduurzaming in het achterhoofd, zijn onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien dus een verstandige keuze. Wilt u ultiem duurzaam zitten, informeer dan eens naar het Select Windows Energie Kozijn. Dit is een kozijn op basis van het Hollands Facet of Hollands Blok profiel met triple glas. Dit isoleert zo’n 40% beter dan de huidige generatie kunststof kozijnen icm HR++ glas.

Wat kosten kunststof kozijnen in uw geval?

Wat de exacte prijzen zijn van onze kunststof kozijnen kunnen we u niet precies vertellen. Dat is nu eenmaal afhankelijk van veel factoren. Daarom nodigen we u van harte uit in onze showroom aan de Zuideinde 40 in Wormerveer. Wij adviseren u vrijblijvend en meten gratis de maten op als u wilt weten wat in úw geval een onderhoudsarme voordeur of keukenraam kost. Ook informeren we u graag over de energiebespaarlening en wijzen we u op landelijke of lokale subsidieregelingen. U kunt ook een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.