Energie Kozijn voordeur en raam in Amsterdam - Aanblik

Weer verliefd op je huis dankzij een Energie Kozijn voordeur en woonkamerraam

Een voordeur is vaak het grootste tochtgat van de woning. De afgelopen maanden hebben veel mensen, mede onder druk van hoge energierekeningen, een isolerende voordeur aangeschaft. In de uitzending van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ in Amsterdam-Noord was te zien hoe onze monteurs een Energie Kozijn voordeur en woonkamerraam namens Select Windows plaatsten bij Rein en Anna.

Rein en Anna wonen sinds 9 jaar in dit jaren ’70-rijtjeshuis, maar het is ze al die tijd niet gelukt om hun smaken samen te brengen tot één geheel. Een ideale klus voor Select Windows en vtwonen. De monteurs van Aanblik plaatsten hierbij een Energie Kozijn voordeur en woonkamerraam.

Voordeurspecialist

Styliste Fietje van vtwonen leeft zich zoals altijd uit op het interieur. Ongelooflijk hoe ze de Engelse sfeer van Rein en de kleurrijke Zweedse smaak van Anne samen weet te brengen. Ook de hal ziet er na de make-over weer sfeervol en warm uit, maar het is er ijskoud. De voordeur is stuk en sluit niet goed en alle opgewekte warmte verdwijnt direct naar buiten. De hoogste tijd dus om een voordeurspecialist in te roepen.

Isolerende voordeur

Met een prachtige isolerende voordeur die past bij de woning halen ze de kou uit de gang. Er is gekozen voor een Energie Kozijn zodat de deur niet alleen onderhoudsarm en inbraakwerend is, maar vooral ook sterk isolerend. Het geheel past nu uitstekend bij de jaren ‘70-woning. Het zijlicht bestaat uit gezandstraald triple isolatieglas met heldere rand zodat zichtbaar is wie er voor de deur staat. Het zijlicht staat direct op de onderdorpel. Heel mooi. Aan de binnenkant is de voordeur wit en aan de buitenzijde Ligna antracietgrijs (Ral 7016).

Energie Kozijn voordeur en woonkamerraam

Namens Select Windows mochten onze montageteams onder toeziend oog van heel Nederland de voordeur uit de Energie Kozijn serie monteren. Ook hebben ze het naastgelegen woonkamerraam vervangen. Ook voor dit kunststof raam werd gekozen voor het Select Windows Energie Kozijn. Ramen zijn nu eenmaal ook energielekken in de gevel dus een sterk isolerend kozijn in combinatie met triple glas is geen overbodige luxe. De opgewekte warmte blijft zo beter binnen. Om één geheel te creëren is ook hier gekozen voor de kleur antracietgrijs, net als de voordeur en de reeds aanwezige vouwwand aan de achterzijde van de woning. Het vooraanzicht van de woning is strak en af. Deze entree hoort bij de smaakvolle hal en de gezellige woonkamer die vtwonen gecreëerd heeft.

Winst op energierekening

Reken maar dat Rein en Anna energie overhouden. Er hoeft niet meer gediscussieerd te worden over de inrichting. Het enige waar ze waarschijnlijk nog lang over doorpraten is de besparing die ze doen op de energierekening. Daar viel veel winst te halen.

  • Bekijk alle foto’s van deze vtwonen make-over bij Rein en Anna.

Meer informatie over Energie Kozijn voordeuren?

Behalve in de Zaanstreek komen wij tegenwoordig veel in Amsterdam-Noord om de oudere wijken volledig op te frissen met kunststof kozijnen, ramen, deuren, een schuifpui of vouwwand in de stijl en kleur die bij de woning past. Bent u ook benieuwd naar onze isolerende, onderhoudsarme en inbraakwerende voordeuren of ramen? Neem dan gerust contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom aan de Zuideinde 40 in Wormerveer.