Alles voor een betere woning!

Aanblik Wormerveer - kunststof kozijnen - Kunststof voordeur Wormer - Voordeur naar eigen smaak inrichten

Geef uw eigen identiteit aan uw voordeur

Het interieur van uw woning heeft u met aandacht naar uw eigen smaak ingericht. Mede daardoor voelt u zich er thuis. Maar hoe staat het met de buitenkant? Hoe kijkt een bezoeker tegen uw woning aan als deze bij de voordeur aanbelt?

 “Om eerlijk te zijn, hadden we een oude standaard houten voordeur en kozijnen die afgebladderd waren. De buitenkant strookte niet met de binnenkant waar we zoveel aandacht in gestoken hadden. Afgelopen winter waaide er steeds een hoop bladeren door de gang, omdat de houten voordeur niet meer goed sloot. Er kwam ook steeds enorm veel kou de hal in en ik zag maandelijks de energierekening stijgen,” denkt meneer Petersen uit Krommenie terug.

Kozijnen zonder onderhoud

Omdat de buitenkant van zijn woning er niet uitzag en hij stookte voor de mussen ging hij op zoek naar een oplossing. “Via via kwamen we bij Aanblik in Wormerveer terecht. Daar kregen we uitgebreid advies en kozen we voor onderhoudsarme kozijnen. Deze hoeven we nooit te schilderen, maar ze zien er toch altijd stralend uit. Ook voor een voordeur zijn we gaan shoppen.”

Voordeur naar eigen smaak samenstellen

In de showroom van Aanblik ontdekte hij dat een voordeur geheel naar eigen voorkeur samen te stellen is. Zo kon je niet alleen aan de binnenzijde van de woning zien wat de smaak is van de familie Petersen, maar ook aan de buitenkant.

15 jaar garantie

“De voordeuren hadden vier dingen standaard: onderhoudsarm, isolerend, inbraakwerend en 15 jaar garantie, denkt Petersen terug. “Verder waren er tal van keuzes rondom kleur, sierpanelen, ornamenten, siergrepen, figuurglas, verschillende (lage) instapdorpels en nog veel meer.

Kerntrekbeveiliging

Petersen woont langs een drukke weg en merkt dat hij sinds zijn nieuwe voordeur de auto’s veel minder hoort. “Dat was een extraatje.” Ook merkt hij dat hij relaxter woont sinds hij een voordeur heeft met een vijfpuntsluiting en kerntrekbeveiligd beslag. Behalve al deze voordelen, ziet hij ook nu pas wat zijn nieuwe voordeur doet met het aangezicht van zijn woning. “Het is toch de eerste indruk, een visitekaartje. Ik ben blij dat we hier aandacht aan besteed hebben en nu een voordeur naar eigen smaak hebben.”

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.