Alles voor een betere woning!

Aanblik Wormerveer Kunststof kozijnen - voordelen kunststof kozijnen vtwonen beurs

Kunststof kozijnen als basis

Oktober is dé woonmaand. Een ideaal moment om eens naar uw woonwensen te kijken. Als u de komende maanden wat vaker binnen zit, is het belangrijk dat het gezellig is natuurlijk. Qua woonaccessoires kunt u volop combineren en wisselen, maar zorg dat de basis goed is: kies voor licht en ruimte.

In ieder huis is licht en ruimte te creëren. Dé manier hiervoor is bijvoorbeeld een kunststof schuifpui. De hoeveelheid glas is enorm waardoor u veel meer een gevoel van ruimte ervaart. Uw woongenot zal er flink op vooruit gaan. Dit komt onder meer omdat kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien tegenwoordig niet meer van hout te onderscheiden zijn. Zeker met de houtnerf structuur van LIGNA creëert u een 100% houtlook. Vraag naar de verschillende kleuren voor zowel de binnen- als buitenzijde.

Voordelen kunststof kozijnen

Licht is belangrijk voor uw stemming, zeker tijdens de herfst- en wintermaanden. Het fleurt bovendien uw interieur op waardoor uw humeur nog eens een extra boost krijgt. Het interessante van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpui is dat u profiteert van een aantal zaken die uw woongenot nóg verder toe laten nemen. Wij sommen de voordelen kunststof kozijnen voor u op:

  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen)
  • isolerend (geen tocht dus een lagere elektriciteitsrekening)
  • inbraakwerend (standaard SKG*** beslag)
  • kunststof is duurzaam (u doet er wel 30 jaar mee)

Showroom in Wormerveer

Omdat wij begrijpen dat u onze kunststof kozijnen (met de vlammende houtstructuur van LIGNA) waarschijnlijk het liefst zelf wil zien, nodigen wij u graag uit in onze showroom op Zuideinde 40 in Wormerveer. We laten u graag zien waartoe onze producten in staat zijn en wat het gebruik ervan met u doet. Heeft u enig idee wat het voor uw woonkamer betekent als u de achterdeur en het woonkamerraam vervangt door openslaande tuindeuren? U weet niet wat u ziet. Doordat u nu dankzij de grote raampartij ruim zicht heeft op buiten, lijkt u woonkamer veel lichter en ruimer.

VT wonen&design beurs

Behalve een goede basis, zijn natuurlijk ook de accessoires van belang voor een gezellige inrichting. Op de VT wonen&designbeurs in de Amsterdamse RAI ontdekt u tal van woontrends. Ook wij zijn daar samen met Select Windows van de partij. Vanuit hal 12 laten we u onder andere een kunststof schuifpui zien met Screenline®: raamdecoratie tussen het isolatieglas. Ook showen we u openslaande tuindeuren met raamdecoratie van Verosol: raamdecoratie dat wel uitzicht biedt, maar geen inkijk.

Tot snel!

We ontmoeten u graag in onze showroom in Wormerveer en vertellen u graag over de voordelen van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Anders hopelijk tot ziens in week 40 op de VT wonen&design beurs.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.