Aanblik Wormerveer - kunststof kozijnen - Kunststof tuindeuren

De voordelen van toekomstbestendige kozijnen

Gezien de klimaatverandering staat er vaker dan voorheen extreem weer voor de deur. Hitte, korte forse buien, stormachtige wind en gure kou.

U kunt zelf veel doen om uw woning hierop voor te bereiden. Uw kozijnen, ramen en deuren isoleren is een mooi begin. Niet alleen beter voor het milieu, ook voor uw portemonnee. U wilt behalve prettig wonen natuurlijk ook de garantie van een courante woning. Ga daarom voor toekomstbestendige kozijnen.

Voorkom stijgende energieprijzen

Het is zonde als de warmte in de zomer naar binnendringt of ’s winters de warmte van binnen naar buiten weglekt. Zeker nu de gasprijzen de pan uitrijzen, loopt slechte isolatie flink in de papieren. Het grootste voordeel van onze kunststof kozijnen is dat deze sterk isolerend zijn. Niet alleen op de dag van de aanschaf, maar de komende decennia.

Extreme weertypes de baas blijven

Extreme warmte en kou blijft dus buiten. Ook wind wordt geblokt door onze kunststof ramen en deuren. Hout trekt op den duur krom doordat weersinvloeden vat krijgen op dit materiaal. Kunststof is hier amper gevoelig voor. Daarbij zijn onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien rondom versterkt met staal zodat ze hermetisch sluiten voor alle ongenoegen van buitenaf.

Onderhoudsarme kozijnen

Als er regelmatig wind, kou en warmte op uw houten kozijnen slaat, wordt de kleur ervan dof en verschraalt het hout. Dat betekent: schilderen. Bij kunststof kozijnen hoeft dat niet. Onze kozijnen zijn namelijk onderhoudsarm. U kiest uit 150 kleuren en structuren en daarna hoeft u er amper meer naar om te kijken. Af en toe schoonmaken met een vochtige doek is voldoende.

5 voordelen van toekomstbestendige kozijnen

  • hebben de uitstraling van hout, maar het gemak van kunststof;
  • zijn isolerend en inbraakwerend;
  • de mogelijkheid van triple isolatieglas in isolerende kozijnen (Energie Kozijn)
  • goed voor het milieu én uw portemonnee;
  • u houdt uw woning courant.

Profiteer van subsidies

U hoeft niet alles alleen op te hoesten. Informeer naar de subsidiemogelijkheden. Zeker sinds de ISDE-subsidieregeling verruimd is, een aantrekkelijke optie. Zo drukt u op een slimme manier de gasrekening. Wij vertellen u graag de mogelijkheden die er zijn.

Bezoek onze showroom in Wormerveer

Kortom: Wilt u uw huis klaarmaken voor een duurzame toekomst en bent u geïnteresseerd in toekomstbestendige kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Zuideinde 40 in Wormerveer. Schroom ook niet om gewoon eens te informeren naar de prijzen van onze toekomstbestendige kozijnen die exact op hout lijken!