Alles voor een betere woning!

Schüco kozijnen

Bent u van plan uw woning te renoveren? Dan komt u vroeg of laat voor de keuze te staan welke kozijnen u wilt. Sinds kunststof kozijnen niet meer te onderscheiden zijn van houten kozijnen, is het logisch dat tegenwoordig veel mensen kiezen voor deze onderhoudsarme kozijnen. Meestal van het merk Schüco.

De basis van onze kunststof kozijnen is Schüco

Schüco kenmerkt zich door Duitse degelijkheid. De basis is dus al zeer goed. Wij maken in onze eigen fabriek van de Schüco profielen kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Voordat we dat doen, versterken we het profiel rondom met staal. Vervolgens dichten we deze volledig rondom af. Zo creëren we voor u behalve een kozijn dat onderhoudsarm is ook een isolerend en inbraakwerend kozijn.

Schuco kozijnen - Aanblik

Vier type kozijnen op basis van Schüco profielen

U kunt qua uitstraling en isolatiewaarde van onze kunststof kozijnen alle kanten op. U heeft de keuze uit vier type kozijnen:

  • Hollands Accent. Dit Schüco CT70 kozijnprofiel wordt door het boogje in het profiel ook wel ‘het neusje’ genoemd.
  • Hollands Blok (Schüco LivIng 6 graden aflopend).
  • Hollands Facet (Schüco LivIng 15 graden aflopend). De twee LivIng profielen isoleren dankzij het zevenkamer systeem extra goed.
  • Energie Kozijn. Bedoeld voor mensen die helemaal klaar willen zijn voor de toekomst. Dit unieke kozijn presteert 40% beter dan bijvoorbeeld het Hollands Accent door de keuze voor een sterk isoleren kozijnprofiel met triple isolatieglas.

Nooit meer uw kozijnen schilderen

Welke keuze u qua uitstraling en isolatiewaarde ook maakt, in alle gevallen bepaalt u zelf de stijl en de kleur/structuur van uw kozijnen. Dankzij de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek) en het verdiept profiel is er geen verschil meer met houten kozijnen. Zeker niet met LIGNA; de zijdeglans vlammende houtnerf structuur. Het enige verschil is dat u uw kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien nooit meer hoeft te schilderen.

Bezoek de showroom en laat u inspireren

Wilt u meer weten over onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien op basis van Schüco profielen? Bezoek vrijblijvend onze showroom.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.