Alles voor een betere woning!

Energie Kozijn voordeur en raam in Amsterdam

Rein en Anna wonen sinds 9 jaar in dit jaren ’70-rijtjeshuis, maar het is ze al die tijd niet gelukt om hun smaken samen te brengen tot één geheel. In de uitzending van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ was te zien hoe onze monteurs een Energie Kozijn voordeur en raam in Amsterdam plaatsten.

Energie Kozijn voordeur

Met een prachtige isolerende voordeur die past bij de woning halen ze de kou uit de gang. Er is gekozen voor een Energie Kozijn zodat de deur niet alleen onderhoudsarm en inbraakwerend is, maar vooral ook sterk isolerend. Het geheel past nu uitstekend bij de jaren ‘70-woning. Het zijlicht bestaat uit gezandstraald triple isolatieglas met heldere rand zodat zichtbaar is wie er voor de deur staat. Het zijlicht staat direct op de onderdorpel. Heel mooi vinden de bewoners. Aan de binnenkant is de voordeur wit en aan de buitenzijde Ligna antracietgrijs (Ral 7016).

Woonkamerraam

Ook hebben wij het naastgelegen woonkamerraam vervangen. Deze komt ook uit de Energie Kozijn serie van Select Windows. Om één geheel te creëren is hier gekozen voor de kleur antracietgrijs, net als de voordeur en de reeds aanwezige vouwwand aan de achterzijde van de woning. Het vooraanzicht van de woning is strak en af. Deze entree hoort bij de smaakvolle hal en de gezellige woonkamer die vtwonen gecreëerd heeft.

  • Lees hier het hele verhaal over de vtwonen make-over van Rein en Anna.

Meer informatie over isolerende voordeuren?

Bent u ook benieuwd naar onze isolerende, onderhoudsarme en inbraakwerende voordeuren of ramen? Neem dan gerust contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom aan de Zuideinde 40 in Wormerveer.

Locatie: Amsterdam

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.