Vouwwanden

Een glazen vouwwand vergroot uw woongenot

Onze aluminium vouwwanden zijn voorzien van glas en bieden een perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen. Of u nu een oudbouw huis heeft, in een nieuwbouwwoning woont, een stijlvol landhuis of een stadsvilla betrekt: vouwwanden verlenen elke woning een unieke dimensie. Een vouwwand vergroot uw woongenot aanzienlijk.

Gebruik van een glazen vouwwand

U kunt meer met een vouwwand dan u wellicht in eerste instantie denkt. Vouwwanden zijn namelijk ook uitermate geschikt om ruimtes flexibel in te delen. Denk aan winkels en kantoren of het geïsoleerd dichtzetten van uw veranda. In een handomdraai heeft u weer één ruimte.

Vouwwanden óp of ín de vloer

U kunt de vloerrails van uw vouwwand óp de vloer plaatsen of ín de vloer integreren. Met een glazen vouwwand kunt u grenzeloos leven. Voor nu en in de toekomst.

Vervaag de grens tussen binnen en buiten

Een vouwwand is iets heel anders dan een ouderwetse schuifpui. Met een vouwwand kunt u een ruimte maximaal openen, terwijl u bij een schuifpui slechts vijftig procent van de gevel kunt openen. Ter illustratie: een glazen vouwwand van 5 meter kunt u opvouwen tot een pakket van 50 centimeter. Drempelloos integreert u uw binnenwereld met de buitenwereld. Smalle profielen zorgen ook in gesloten toestand voor het behoud van een weids uitzicht.

Voordelen van een vouwwand

  • alle panelen deels open/dicht te zetten;

  • isolerend en inbraakwerend;

  • eenvoudig en licht te bedienen;

  • vakkundige montage;

  • in veel kleuren leverbaar en op maat gemaakt;

  • ruimtes zijn flexibel in te delen;

  • een vouwwand is een zeer stijlvolle woonoplossing en geeft veel licht.

Extra informatie over glazen vouwwanden

Woont u in de Zaanstreek en wilt u ook de flexibiliteit ervaren van een volglazen vouwwand? Neem dan contact op met Aanblik en laat u bijpraten over de mogelijkheden van vouwwanden of bezoek onze showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer. Bent u benieuwd naar de prijzen van onze vouwwanden? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Aanblik.

 
Logo Solarlux