Alles voor een betere woning!

Veranda’s

Een veranda: u geniet thuis van outdoor living

Wie wil er niet zo lang mogelijk van het buitenleven genieten? Dat kán vrij eenvoudig. Kies voor een terrasoverkapping en verbind uw woning met het buitenleven.

Met een veranda geniet u van de eerste zonnestralen in de lente en pakt u in de herfst de laatste mee. U zit heerlijk knus onder de stevige constructie die ruim zicht geeft op uw tuin en tegelijkertijd dienst doet als verlenging van uw woning.

Veranda: maximaal gevoel van ruimte

De duurzame aluminium veranda’s en terrasoverkappingen van Pallazzo staan bekend om hun degelijkheid en kwaliteit in afwerking. Dankzij een glazen dak met zeer grote overspanning, slanke profileringen en minimum aantal palen, krijgt u een maximaal gevoel van ruimte. Of u nu kiest voor een aluminium veranda, tuinoverkapping of terrasoverkapping, met een Pallazzo geniet u thuis van outdoor living.

Spiekozijn (zijwand)

Aan de zijkant van uw veranda kunt u ervoor kiezen om een spiekozijn (zijwand) te plaatsen. Een spiekozijn is over de volledige hoogte uit één stuk beglaasd en sluit naadloos aan tegen het dak van uw veranda, zonder zichtbare schroeven. Wordt het te fris, te nat of te winderig dan kiest u aan de voorkant van uw veranda voor een glazen schuifwand of een schuifdraaiwand. U zet de voorkant eenvoudig dicht zodat u beschermd zit. Desgewenst maakt u uw terrasoverkapping compleet met verlichting, verwarming en zonwering.

Zonwering bij uw veranda

Aan de voorkant kunt u kiezen uit een schuifsysteemschuifdraaisysteem of vouwwand. Bij mooi weer schuift u panelen van uw glazen schuifwand open en bij nat of koud weer sluit u deze (deels). Als u wenst voorzien we het dak van uw terrasoverkapping van speciale zonwering. Deze monteren we onder of boven het glazen dak. Samen met de verlichting en verwarming wordt de veranda al snel uw favoriete plek.

Zonweringscherm Ikuno®

Pallazzo Ikuno® is een elektrische zonwering die kan worden gemonteerd bovenop alle Pallazzo terrasoverkappingen, met uitzondering van de Lounge. Het Ikuno scherm is wind- en waterbestendig en dankzij de elektrische aandrijving kan het eenvoudig bediend worden met een afstandsbediening.

 • hoogwaardig acryldoek
 • wind- en waterbestendig
 • elektrische aandrijving
 • 9 standaard trendkleuren
 • gemonteerd op het dak.

Pallazzo SQOPE - Aanblik Wormerveer

Kubistisch karakter in de tuin met de Pallazzo SQOPE

De Pallazzo SQOPE terrasoverkapping is uniek in zijn soort en heeft een ongeëvenaard strak en symmetrisch ontwerp. De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen. De Pallazzo SQOPE is standaard in 7 trendkleuren beschikbaar en heeft grote glasoppervlakken, dus veel natuurlijk daglicht. De SQOPE is eenvoudig uit te breiden met een glazen schuifwand, zipscreen of vaste design ramen.

Aanblik Wormerveer - Pallazzo Scope - plat veranda dak - klein Aanblik Wormerveer - Pallazzo sqope - plat veranda dak binnen

Voordelen van veranda’s

 • thuis genieten van outdoor living;
 • verbinding tussen woning en tuin;
 • optioneel een volglazen spiekozijn aan de zijkant(en);
 • kwaliteit in afwerking;
 • 10 jaar garantie op de montage en de constructie;
 • loungekussens, buitenkeuken, etc. kunnen onder de veranda blijven staan;
 • vakkundige montage;
 • dicht te zetten met volglazen schuifwand, schuifdraaiwand of vouwwand aan de voorkant;
 • langer genieten van het buitenleven;
 • te completeren met verlichting, verwarming en zonwering.

Extra informatie over veranda’s

Woont u in de Zaanstreek en wilt u graag zo’n mooie, lichte en altijd droge buitenruimte? Neem dan contact op met Aanblik en laat u bijpraten over de mogelijkheden van een veranda of bezoek onze showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer. Bent u benieuwd naar de prijzen van onze veranda’s / terrasoverkappingen? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Aanblik.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.