Alles voor een betere woning!

Roto dakramen

Met de dakramen van Roto maak je van een donkere ruimte een licht geheel. Dit geeft direct een gevoel van ruimte en daarmee ook rust.

Roto dakramen zijn er in 3 typen: het middentuimelraam, het toptuimelraam en het uitzettuimelraam. In alle drie de gevallen scharniert het raam op verschillende plekken. Het middentuimelraam scharniert -zoals de naam al verraadt- in het midden. Het toptuimelraam op driekwart bovenin en het uitzettuimelraam scharniert helemaal bovenin.

Met dakvenster rechtop van uitzicht genieten

Wij adviseren u graag welk Roto dakvenster het beste bij uw situatie past. Het middentuimelraam is uitgerust met een vierpuntsluiting. Hierdoor is deze het best isolerende en inbraakwerende Roto dakraam. En met het toptuimelraam kunt u rechtopstaand genieten van het uitzicht.

Greep onderaan dakraam

Het grootste voordeel van een Roto dakraam is de handgreep. Deze zit onderin zodat u niet moeilijk hoeft te doen om het raam te openen of te sluiten. Verder is de schoonmaakstand veelgeprezen. Draait u de greep een halve slag dan staat uw raam in de schoonmaakpositie en kunt u het raam aan de binnenzijde en buitenzijde schoonmaken.

Hoge isolatiewaarde voor Roto dakramen

De Roto dakramen kunnen niet rotten, verkleuren of verslappen. Ze zijn namelijk gemaakt van kunststof en versterkt met staal. Al onze Roto dakramen bestaan uit meerkamerprofielen waarin lucht circuleert, hierdoor zijn hoge isolatiewaardes haalbaar. Mooie bijkomstigheid van kunststof ramen is dat ze onderhoudsarm zijn: u hoeft ze nooit meer te schilderen.

Voordelen van Roto dakramen

  • zowel standaardmaten, als op maat mogelijkheden;
  • handige bediening;
  • handige schoonmaakstand;
  • 15 jaar garantie;
  • veel mogelijkheden qua grepen en raamdecoratie.

Meer informatie over een Roto dakraam?

Woont u de buurt van Zaandam, Krommenie, Castricum of Beverwijk en bent u benieuwd naar onze Roto middentuimelramen, toptuimelramen of uitzettuimelramen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Zuideinde 40 in Wormerveer.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.