Alles voor een betere woning!

Horren & raamdecoratie

Horren & raamdecoratie voor kunststof ramen

De inzethor en inzetrolhor zijn insectenwerende producten die vrijwel geschikt zijn voor al onze kunststof draaikiepramen. Wij plaatsen deze zonder schroef- en boorgaten in uw kunststof kozijnen. Alle inzethorren van het merk KeJe zijn standaard voorzien van een kunststof veer aan de boven- en onderzijde waarmee u uw hor gemakkelijk in het kunststof raamkozijn klikt. Zelfs als u het raam sluit kan uw hor gewoon blijven zitten.

Wij hebben meerdere soorten horren en raamdecoratie, passend bij de stijl van uw woning. Laat u inspireren en vraag naar de mogelijkheden.

Inzetrolhor

De inzetrolhor is een rolhor en een inzethor ineen. Het voordeel van een inzetrolhor is dat u het horrengaas kunt openen terwijl het frame in uw raam kan blijven zitten. Dit in tegenstelling tot een inzethor, die u in zijn geheel uit het raam dienst te halen als u bijvoorbeeld uw beddengoed wilt luchten. De frames van beide horren zijn gemaakt van aluminium en zijn leverbaar in de RAL-kleuren: 9016, 9010, 9006, 9001, 8022, 7016, 6064, 6009, 5011 en 3005.

Raamdecoratie van KeJe

Het meest voorkomende product van raamdecoratie is de Splendid Pliss van KeJe. Deze raamdecoratie zit in een aluminium frame die we door middel van magneetband en staalband zonder boren of schroeven op uw kunststof raam monteren. Hierdoor kunt u het product ook eenvoudig verwijderen en terugplaatsten. Het frame is leverbaar in de standaard RAL-kleuren: 9010, 9016 en 9001 en kan voorzien worden van vier verschillende stoffen (decoratief, niet doorschijnend, 100% verduisterend en duo stof) waardoor het voor elke ruimte geschikt is.

Plisséhorren voor deuren

Aanblik heeft ook een groot aanbod in horren voor kunststof deuren. De plisséhordeur kunt u toepassen in uw schuifpui, uw openslaande deuren en uw voordeur- en achterdeur. Elke type hor heeft unieke eigenschappen. Alle plisséhordeuren zijn van het merk Unilux, worden compleet geleverd en zijn bij uitstek geschikt voor het weren van insecten.

Wilt u meer informatie over horren & raamdecoratie?

Komt u uit de omgeving Zaandam, Wormerveer, Wormer, Krommenie, Assendelft of Koog aan de Zaan? En wenst u meer informatie over onze horren & raamdecoratie? Bezoek dan u onze showroom in Wormerveer. Bewonder de fraaie systemen of neem contact met ons op. Wij informeren u graag vrijblijvend over inzethorren, inzetrolhorren, raamdecoratie en plisséhordeuren.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.