Horren & Raamdecoratie

Wij hebben meerdere soorten horren en raamdecoratie, passend bij de stijl van uw woning. Laat u inspireren en vraag naar de mogelijkheden.

Inzethorren

Een inzethor is een insectenwerend product dat geschikt is voor al onze kunststof draaikiepramen. Daarnaast houden deze horren ook pollen tegen. Een inzethor dient u in zijn geheel uit het raam te halen als u bijvoorbeeld uw beddengoed wilt luchten. De frames van de horren zijn gemaakt van aluminium en leverbaar in meerdere kleuren.

Raamdecoratie van KeJe

Het meest voorkomende product van raamdecoratie is de Splendid Pliss van KeJe. Deze raamdecoratie zit in een aluminium frame die we door middel van magneetband en staalband zonder boren of schroeven op uw kunststof raam monteren. Hierdoor kunt u het product ook eenvoudig verwijderen en terugplaatsten. Het frame is leverbaar in meerdere kleuren en kan voorzien worden van vier verschillende stoffen (decoratief, niet doorschijnend, 100% verduisterend en duo stof) waardoor het voor elke ruimte geschikt is.

Plisséhorren voor deuren

Aanblik heeft ook een groot aanbod in horren voor kunststof deuren. De plisséhordeur kunt u toepassen in uw schuifpui, uw openslaande deuren en uw voordeur- en achterdeur. Elke type hor heeft unieke eigenschappen. Alle plisséhordeuren zijn van het merk Unilux, worden compleet geleverd en zijn bij uitstek geschikt voor het weren van insecten.

Wilt u meer informatie over horren & raamdecoratie?

Komt u uit de omgeving Zaandam, Wormerveer, Wormer, Krommenie, Assendelft of Koog aan de Zaan? En wenst u meer informatie over onze horren & raamdecoratie? Bezoek dan u onze showroom in Wormerveer. Bewonder de fraaie systemen of neem contact met ons op. Wij informeren u graag vrijblijvend over inzethorren, inzetrolhorren, raamdecoratie en plisséhordeuren.