Alles voor een betere woning!

Binnenzonwering

Binnenzonwering werkt buitengewoon goed

Hoe houdt u ’s zomers de warmte buiten en zorgt u er in de winter juist voor dat de warmte binnenblijft? Aanblik is volledig thuis in binnenzonwering en heeft voor u een selectie gemaakt van de beste merken voor binnenzonwering. Namelijk Verosol en Screenline®.

Verosol binnenzonwering

Vooral moderne woningen hebben tegenwoordig enorme raampartijen. Hierdoor is het in de zomer onaangenaam warm binnen. Doordat de woningen vaak goed zijn geïsoleerd, blijft de warmte lang hangen. De oplossing is Verosol functionele raamdecoratie met zonwerende coating. Het gemetalliseerde doek van deze zonwering voorkomt namelijk de opwarming binnen. U houdt met de decoratieve zonwering van Verosol zicht naar buiten, maar warmte en hinderlijk licht wordt geblokkeerd in de zomer en in de winter weert u natuurlijk de kou. Ook handig als u te veel lichtinval heeft om tv te kijken. Verosol heeft diverse kleuren in het assortiment. Stap de showroom eens binnen voor meer informatie.

Screenline® binnenzonwering

Jaloezieën en plissés zijn stofvangers, maar niet met Pilkington Insulight™ van Screenline®. Bij dit systeem is uw raamdecoraties volledig geïntegreerd tússen het dubbele isolatieglas. Ruimtebesparend, maar groot voordeel is vooral dat stof, wind en vuil niet meer bij uw jaloezieën, plissés en plissés black-out (100% verduisterend) kunnen.

HR++ functie

Uw zonwering van Screenline® werkt uitstekend samen met de HR++ functie van het glas. Met de jaloezieën opengekanteld, laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. Bij gesloten zonwering wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas verwarmt. De HR coating op de binnenruit zorgt ervoor dat deze warmte binnen blijft.

Extra informatie functionele raamdecoratie

Woont u in de Zaanstreek en wilt u meer weten over onze zonwering voor binnen? Neem dan contact op met Aanblik en laat u bijpraten over de mogelijkheden van decoratieve binnenzonwering van Verosol / Screenline® of bezoek onze showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Aanblik.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.