Alles voor een betere woning!

Aluminium kozijnen

Ramen, deuren en schuifpuien van aluminium

De mogelijkheden met aluminium zijn enorm. Het materiaal is namelijk goed te bewerken en daarom uitstekend toepasbaar voor kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.

Zowel onze kozijnen, vaste ramen, draaikiepramen, voordeuren, achterdeuren, openslaande deuren, tuindeuren als schuifpuien worden op maat gemaakt van aluminium profielen van het merk Schüco. De profielen kunt u de kleur meegeven die u wilt en u kiest ook zelf of u een vlak of een verdiept profiel wenst.

Aluminium kozijnen: een moderne look

Wij werken al onze aluminium ramen, deuren en schuifpuien af met een extra beschermde coating. Aluminium gaat zeer lang mee, blijft lang mooi, is goed te onderhouden en het is de juiste keuze voor iedereen die van een moderne look voor een woning of bedrijf houdt. Dat wij topkwaliteit leveren, blijkt wel uit onze keurmerken zoals die van QUALICOAT, VMRG en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Voordelen van een aluminium kozijn

  • in alle kleuren verkrijgbaar;
  • sterk en licht materiaal;
  • makkelijk te bewerken;
  • aluminium kan volledig worden hergebruikt;
  • aluminium heeft een levensduur van ca. 40 jaar;
  • inbraakwerend, onderhoudsarm, sterk isolerend en brandwerend;
  • keuze uit een vlak of een verdiept profiel;
  • met aluminium kozijnen blijven de profielen licht en smal.

Aluminium vouwwand of harmonicawand

Een bijzonder product in aluminium is een zogeheten vouwwand of harmonicawand. Met een vouwwand betrekt u gemakkelijk uw tuin of balkon bij uw woning. Deuren met glas tot aan de grond zorgen niet alleen voor een ruimtelijk effect én voldoende daglicht in uw woning, maar het geeft het hele jaar door een mooi uitzicht op de tuin. En in het voorjaar en de zomer zet u met gemak de gehele achtergevel lekker open!

Extra informatie over aluminium vouwwanden of kozijnen?

Woont u in de Zaanstreek en wilt u meer weten over aluminium kozijnen? Neem dan contact op met Aanblik en laat u bijpraten over de mogelijkheden van aluminium of bezoek onze showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer. Bent u benieuwd naar onze kozijnen prijzen? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Aanblik.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.