...

Alles voor een betere woning!

Werkwijze Aanblik

We hopen dat onze website, of een bezoek aan onze showroom in Wormerveer u geïnspireerd hebben voor een vervolgstap met ons. In dat geval leggen we graag onze werkwijze in vijf stappen van inspiratie naar montage bij Aanblik voor!

Van inspiratie naar montage in 5 stappen:

1. U wint woonadvies op maat in bij onze adviseur

In een persoonlijk adviesgesprek –bij u thuis of in onze showroom– met eigenaar Theo Harlaar worden uw wensen besproken en wordt de situatie bij u thuis bekeken. Uit dit gesprek volgt een persoonlijk woonadvies op maat, inclusief vrijblijvende offerte, die we graag met u bespreken.

2. Wij komen technisch inmeten

Valt onze offerte binnen uw budget en gaat u akkoord met ons advies, dan maken wij een inmeetafspraak bij u thuis. De inmeting wordt gedaan door de Nico en Dave die ook de kozijnen bij u komen monteren. De maten worden exact opgemeten, zodat uw gekozen woningverbetering straks precies past!

3. Productie in moderne Nederlandse fabriek

In de Select Windows fabriek in Noord-Holland gaan we aan de slag om uw gekozen kozijnen, ramen, deurenschuifpui of andere woningverbetering op maat te produceren.

4. Wij bespreken de montage planning met u

Tijdens de productieperiode maken we in overleg met u een heldere montageplanning. Ook leggen we uit hoe de montage in zijn werk gaat en spreken we een week af waarop de monteurs van Aanblik bij u thuis aan de slag gaan. twee weken van te voren bespreken we met u de exacte montage dag.

5. Uw woonwens wordt werkelijkheid

Op de afgesproken dag monteert ons eigen montageteam bij u thuis. Zo’n verbouwing doet u niet dagelijks, maar onze VKG Keurmerk gecertificeerde monteurs monteren netjes en snel en leveren alles keurig op, zodat u gelijk kunt genieten!

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.
Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.