Alles voor een betere woning!

Over ons

Aanblik Wormerveer - Kunststof kozijnen - showroom Zuideinde - Select Windows Aanblik Wormerveer voor kunststof kozijnen zoekt kunststof kozijnen monteur

Aanblik: al 40 jaar een betrouwbare kozijnen specialist

Aanblik is al ruim 40 jaar een betrouwbare partner voor het leveren en monteren van kunststof kozijnen in de regio Zaanstreek/Zaanstad. Eigenaar Theo Harlaar is persoonlijk betrokken vanaf uw oriëntatie in de showroom tot en met de inmeetopracht. Bent u bij Aanblik, dan ziet u Theo.

Kunststof kozijnen van Schüco

Terwijl de vakkundige monteurs de montage voor hun rekening nemen, staat Theo zelf altijd in de showroom. Gemotiveerd geeft hij geïnteresseerden uitleg over de mogelijkheden van de beste kwaliteit gevelproducten. Denk aan kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien gebaseerd op kozijnprofielen van Schüco, aluminium kozijnen van Schüco, Hörmann garagedeuren, Pallazzo veranda’s, Screenline binnenzonwering en Solarlux balkonbeglazing en vouwwanden.

15 jaar garantie op kunststof kozijnen

Eigenaar Theo Harlaar heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werkt Aanblik met kunststof kozijnen gemaakt van Schüco profielen uit de Nederlandse fabriek van Select Windows. Doordat dit topmerk tot veel in staat is, kan Aanblik allerlei soorten kozijnen leveren en monteren voor zowel vrijstaande huizen, rijtjeshuizen, boerderijwoningen als herenhuizen en bungalows. Aanblik heeft kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die nauwelijks van hout te onderscheiden zijn. Uw woning niet meer te hoeven schilderen is maar één van de grote voordelen van kunststof kozijnen!

Welkom bij Aanblik

Woont u in de Zaanstreek en bent u op zoek naar meer informatie over ons of voor het renoveren van uw Zaanse huis? Neem dan contact op met Aanblik Wormerveer of bezoek onze showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer. Bent u benieuwd naar prijzen of wilt u weten wat ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, veranda’s, vouwwanden, balkonbeglazing, zonwering, gevelbekleding of garagedeuren voor uw woning doen? Wij adviseren u graag!

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.