Vaste ramen

Een vast raam wordt vaak geplaatst naast en boven deuren, schuifpuien, of openslaande deuren en hebben vooral als functie om natuurlijk licht binnen te laten.

Sterk isolerend en onderhoudsarm

Onze op maat gemaakte vaste ramen zijn sterk isolerend, onderhoudsarm, inbraakwerend en voorzien van een VKG Keurmerk. U kunt ze personaliseren, net als onze bijpassende kunststof kozijnen, met een kleur en structuur die bij uw smaak past. We bieden ook opties voor exact passende raamhorren en raamdecoratie. Met ScreenLine® kiest u zelfs voor raamdecoratie tussen het isolatieglas van het vaste raam!

Ventilatie zonder compromis

Omdat vaste ramen niet kunnen worden geopend, is nadenken over goede ventilatie essentieel. Daarom plaatsen we vaak ventilatieroosters in het glas of boven deze isolerende kozijnen. Zo kunt u nog steeds genieten van een gezond binnenklimaat door vervuilde lucht te laten verdwijnen en schone lucht binnen te laten.

Tijdloze elegantie voor uw interieur

Het installeren van vaste ramen zorgt voor veiligheid en extra licht, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan uw interieur. De strakke lijnen en duurzame materialen zorgen voor een tijdloze uitstraling die past bij verschillende interieurstijlen. Kies voor vaste ramen om het huis zowel van binnen als van buiten te verfraaien.

Voordelen van vaste ramen

  • Kunststof met uitstraling van hout in Hollandse Hoek®;

  • Beschikbaar in 150 kleuren en structuren (mat, metallic en houtnerf);

  • Sterk isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm;

  • 15 jaar garantie op de kunststof ramen, de kleur en de montage;

  • VKG-gecertificeerd.

Bezoek onze showroom in Wormerveer

Wilt u meer weten over onze vaste ramen? Of bent u geïnteresseerd in onze andere raamopties, zoals draaikiepramen of optische schuiframen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer.

Bij Aanblik Wormerveer staan we klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte ramen die de functionaliteit en de uitstraling van uw huis verbeteren. Kies vandaag nog voor de elegantie en duurzaamheid van onze vaste ramen!