Alles voor een betere woning!

Kunststof schuifpui

Schuifpui: een waardevolle aanwinst voor uw Zaanse woning

Een schuifpui is een prachtige verbinding tussen uw tuin en uw woning. De glazen delen van uw kunststof schuifpui geven u vrij zicht naar buiten. Of de schuifpui nu open of gesloten is. Een schuifpui van kunststof is niet alleen een verbetering van uw woongenot, u bespaart bovendien ruimte en energie.

Uw kunststof schuifpui, kiepschuifpui en hefschuifpui worden gemaakt op basis van Schüco profielen. Deze worden in onze eigen Nederlandse fabriek gemaakt. Uw schuifpui is van kunststof, maar lijkt dankzij de Hollandse Hoek® (rechte verbinding), sterk op een houten schuifpui. Zeker omdat u kunt kiezen uit 150 kleuren, desgewenst in de LIGNA houtnerf folie. Een traditionele houtuitstraling dus, maar met de gemakken van kunststof. Zo hoeft u uw kunststof schuifpui nooit te (laten) schilderen. Af en toe schoonmaken met een doek is voldoende.

Kunststof schuifpuien: sterk isolerend

Dankzij het gebruik van kunststof heeft uw schuifpui een hoge isolatiewaarde (zeker als u er HR++ gelaagd glas in laat zetten) en qua inbraakveiligheid zit u ook goed, zo bewijst het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Uw schuifpui is bovendien makkelijk en licht te bedienen. De delen schuift u geluidloos en met zeer weinig weerstand open en dicht.

Duurzaam en energieneutraal

Met het oog op de toekomst is er in onze Select Windows fabriek een zeer isolerende schuifpui ontwikkeld. Samen met het dikkere triple glas ontstaat een schuifpui uit de Energie Kozijn serie. Door de zeer hoge isolatiewaarde passen deze perfect bij energieneutraal en duurzaam wonen. Voor een stijlvolle uitstraling zijn de puien leverbaar in diverse kleuren en structuren. U kunt daarbij ook kiezen voor een extra isolerende dorpel in zwart.

Aanblik mag VKG Keurmerk voeren

Omdat Aanblik kwaliteit en service zeer hoog in het vaandel heeft staan, voldoen onze kunststof schuifpuien (maar ook onze ramen en deuren) aan de strengste eisen van het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie). Wij voeren dan ook met trots het VKG-keurmerk. Wij geven u 15 jaar garantie op zowel uw kunststof schuifpui als op de kleur/folie.

Voordelen van een kunststof schuifpui

 • eenvoudige bediening en praktisch geluidloos;
 • zeer hoge isolatiewaarde, inbraakwerend en onderhoudsarm;
 • verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen;
 • gemaakt op basis van kunststof profielen van Schüco;
 • Hollandse Hoek® (rechte verbinding);
 • standaard voorzien van gelaagd veiligheidsglas en kierstandhouder;
 • VKG-gecertificeerd en vakkundige montage;
 • optioneel een hordeur en ventilatierooster;
 • sterke aluminium onderdorpel;
 • beslag is zowel binnen en/als buiten bedienbaar;
 • kunststof schuifpui met de looks van hout;
 • 15 jaar garantie op zowel uw schuifpui als op de kleur/folie.

Extra informatie over kunststof schuifpuien

Woont u in de Zaanstreek en bent u op zoek naar meer informatie over kunststof schuifpuien, kiepschuifpuien of hefschuifpuien? We hebben ze in verschillende maten, kleuren uitvoeringen in onze showroom staan. Neem contact op met Aanblik of bezoek onze showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer. Bent u benieuwd naar de prijzen van onze kunststof schuifpuien? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Aanblik.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.