Optische schuiframen

Is het houten schuifraam van uw jaren dertig woning aan vervanging toe, of gaat u een boerderij renoveren? Ga dan voor dit onderhoudsarme en isolerende alternatief.

Passend bij de stijl van uw woning

Optische schuiframen zijn de perfecte keuze wanneer de houten kozijnen van uw klassieke jaren 30 woning, boerderij of ambtelijke woning aan vervanging toe zijn. Met optische schuiframen behoudt u namelijk de authentieke uitstraling van de woning, en tegelijkertijd profiteert u van de voordelen van kunststof raamkozijnen die perfect bij de stijl passen.

Schuiframen in alle kleuren

U denkt bij het renoveren van een boerderij of klassieke woning misschien niet direct aan kunststof kozijnen, maar vergis je niet. Dankzij de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en de veelzijdigheid aan kleuren met houtnerfstructuur lijken ze exact op hout. Met name de LIGNA structuur maakt het verschil tussen hout en kunststof vrijwel onzichtbaar. Uw schuiframen worden geheel naar uw wens op maat gemaakt in de moderne fabriek van Select Windows in Noord Holland.

Authentieke uitstraling

Met de keuze uit maar liefst 150 kleuren en structuren kunt u het optische schuifraam precies afstemmen op de stijl van uw woning. Zo kiest u voor de voordelen van nu, met de looks van een traditioneel schuif- of verhuisraam.

Verhuisraam

Ook in oudere woningen, waar een verhuisraam moet worden vervangen, bieden kunststof schuiframen een prima oplossing. In de fabriek van Select Windows in Noord Holland, maken we ze identiek na. Inclusief een draaikiepraam met daarnaast een draairaam en een meedraaiende stolp ertussen. Zo lijken het twee ramen, maar in werkelijkheid is het er maar één. Heeft u een kleinere dakkapel met een grote opening, dan is een verhuisraam de perfecte keuze!

De voordelen van een optisch schuifraam

  • Uitstraling van een houten schuifraam;

  • Soepele bediening: draaien of kiepen met gemak;

  • Standaard vier ventilatiestanden;

  • 10 jaar garantie op het beslag;

  • 15 jaar garantie op het optische schuifraam, de kleur en de structuur;

  • VKG-gecertificeerd;

  • Isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm;

  • Op maat gemaakt in de Nederlandse fabriek van Select Windows.

Bezoek onze showroom in Wormerveer

Wilt u meer weten over onze optische schuiframen? Of bent u geïnteresseerd in onze andere raamopties, zoals draaikiepramen, verhuisramen of vaste ramen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Wormerveer. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte ramen die zowel de uitstraling als de functionaliteit van uw huis verbeteren.