Kunststof achterdeuren

De een wil glas in de achterdeur, de ander heeft liever een dichte deur met een boven- of zijlicht. De een wil HR++ isolatieglas, de ander zweert bij triple isolatieglas. U kiest in alle gevallen de kleur en de structuur die u mooi vindt. Daarna hoeft u de achterdeur nooit meer te schilderen.

Veilige kunststof achterdeuren

Standaard zit op al onze achterdeuren SKG***- deurbeslag. Want behalve isolatie staat veiligheid natuurlijk ook hoog in het vaandel. Het verschil tussen een houten achterdeur en een kunststof achterdeur is niet te zien. Dat komt onder meer door de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), de ronde scharnieren (in plaats van scharnierkapjes) en de reële houtnerfstructuur. Zelfs een inbreker ziet het verschil pas hij probeert binnen te komen. Deze maakt namelijk geen schijn van kans doordat de kozijnen rondom versterkt zijn met staal.

Isolerende achterdeur

Ook qua isolatie zit u goed met een kunststof achterdeur met bijpassende kunststof kozijnen uit de Select Windows fabriek. U heeft de keuze uit vier type kozijnprofielen: van Hollands Accent, Hollands Blok, Hollands Facet tot een Energiekozijn.

Totaalplaatje

Vaak zien we dat de achterdeur van oudsher aan de keuken grenst. Bent u op zoek naar meer ruimte en overweegt u een woonkeuken? Dan denken we graag mee over een totaalplaatje. Misschien dat de oude achterdeur en een vast raam plaats kunnen maken voor een schuifpui over de volledige breedte van de woning. Of wellicht is de achterdeur mooi te combineren met openslaande deuren. Bij Aanblik regelt u het professioneel, duurzaam, onderhoudsarm, isolerend en inbraakwerend.

Voordelen van kunststof achterdeuren

  • snelle achterom;

  • volledig naar eigen smaak samen te stellen;

  • slanke scharnieren;

  • onderhoudsarm en isolerend;

  • standaard SKG*** beslag;

  • 15 jaar garantie op de deur en 10 jaar op het deurbeslag.

Bezoek de showroom

Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en u ideeën aan de hand te doen. Vraag vrijblijvend informatie op, neem contact met ons op en/of bezoek onze showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer. We laten u graag de mogelijkheden zien van achterdeuren, schuifpuien, openslaande tuindeuren en meer.