Alles voor een betere woning!

Energie Kozijn

Hoe krijg je het voor elkaar om in de winter de opgestookte warmte binnenshuis te houden en in de zomer de hitte buiten de deur te houden? Klinkt als een utopie, maar dit is met het Energie Kozijn absoluut haalbaar.

Het Energie Kozijn is het best isolerende kozijn dat er op de markt is. Met maar liefst 7 isolatiekamers isoleert dit kozijn als de beste. Belangrijk, want ramen zijn heuse tochtgaten en de energieprijzen rijzen de pan uit. De profieldiepte van dit luchtdichte kozijn is speciaal gemaakt om er triple glas in kwijt te kunnen. Dát is het geheim van goed isolerende ramen, deuren en schuifpuien: isolerende kozijnprofielen in combinatie met het juiste isolatieglas.

Lage U-waarde

De U-waarde geeft aan hoeveel warmte er door het glas verloren gaat. Ons kozijn heeft een U waarde van 0,88 W/m2K en valt hiermee onder een passief kozijn. Hoe lager het getal hoe minder warmte verloren gaat. Ter vergelijking: de U-waarde van een houten kozijn met enkel glas is 4,7 W/m2K. Dat scheelt nogal. Voor het milieu én uw energierekening!

Living kozijnprofiel

Het Energie Kozijn is opgebouwd uit Living kozijnprofielen (Hollands Blok of Hollands Accent). Het mooie is dat onze kozijnen in verschillende uitstralingen, vormen, formaten, kleuren en structuren verkrijgbaar zijn. Zo past uw kozijn altijd bij de stijl van uw woning. Onze kozijnen worden gemaakt op basis van Schüco profielen uit Nederlandse fabriek.

Duurzaam renoveren

U ervaart een prettig wooncomfort met Energie Kozijnen en bespaart tegelijkertijd behoorlijk op uw energierekening. Hierdoor is uw terugverdientijd kort. Doordat isolerende kozijnen tot wel 40 jaar meegaan, stijgt de waarde van uw woning en bent u lekker duurzaam bezig. Dus gaat u renoveren? Informeer naar het Energie Kozijn voor uw ramen, deuren en schuifpuien.

Voordelen van het Energie Kozijn

  • sterk isolerend (lagere energierekening);
  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
  • verkrijgbaar in tal van kleuren, structuren, vormen, formaten en stijlen;
  • comfortabel wonen;
  • snelle terugverdientijd;
  • woningwaarde stijgt.

Bezoek de showroom

Wilt u meer weten over ons unieke Energie Kozijn voor uw ramen, deuren of schuifpui? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan het Zuideinde 40 in Wormerveer. Aanblik Wormerveer is lid van branchevereniging VKG Keurmerk. Het hele proces van productie tot en met montage wordt door de VKG onafhankelijk gecontroleerd.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.