Alles voor een betere woning!

Duurzaamheid

Aanblik Wormerveer - Kunststof kozijnen Duurzaam renoveren, isoleren en energie besparen - energiezuinig wonen

Wanneer u gaat renoveren, doet u dat hoogstwaarschijnlijk zo duurzaam mogelijk. Behalve met zonnepanelen, muurisolatie en spouwisolatie zijn ook duurzame slagen te slaan met onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Langzaamaan groeit u toe naar een energieneutrale woning.

Uw woning verduurzamen met sterk isolerende kozijnen

Dat onze kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in 150 kleuren/structuren verkrijgbaar zijn en exact op hout lijken, wist u waarschijnlijk al. Maar wist u ook dat ze met de komst van de nieuwe generatie profielen richten op duurzaamheid en nóg beter isoleren? Deze LivIng Profielen (In Hollands Blok of Hollands Facet) zijn van het merk Schüco en hebben maar liefst zeven isolatiekamers. Ze hebben bovendien alle ruimte om triple glas in te plaatsen. Voor de extra punten in isolatiewaarde passen we ook vaak de decoratieve binnenzonwering van Verosol toe. De isolerende werking van het gemetalliseerde doek houdt in de winter de kou vanaf het raam buiten en in de zomer weert het de warmte van de zon. Extra comfort en goed voor de energierekening!

Energie Kozijn voor energieneutraal wonen

Met een Hollands Blok of Hollands Accent kozijn in combinatie met triple isolatieglas behaalt u de laagst haalbare Uw-waarde van 0,88 W/m2K. Voor uw beeld: enkel glas met kozijn had een Uw-waarde van 4.7. Dubbel glas zit op een Uw-waarde van 2.8 en HR glas haalt 1.4. Dit Energie Kozijn is dus uitermate geschikt voor energieneutraal wonen.

Kunststof kozijnen zijn duurzaam

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn een uitstekende investering, want ze gaan een leven lang mee. U hoeft ze in de tussentijd nooit te schilderen. Af en toe schoonmaken met een vochtige doek is voldoende. Ook de bewoners ná u hebben profijt van uw investering. Dat merkt u aan de waarde van uw woning als u kiest voor onderhoudsarme en isolerende kozijnen.

Kozijnen recyclen

Na de levensduur recyclen wij de kunststof kozijnen. Ze worden vermalen tot korrels zodat er nieuwe kozijnen van gemaakt kunnen worden. Deze procedure is tot wel tien keer te herhalen.

Ook richten op duurzaamheid in uw woning? 

Bent u voornemens om duurzaam te verbouwen of renoveren? Loop even binnen aan de Zuideinde 40 in Wormerveer. We informeren u vrijblijvend over bijvoorbeeld duurzame raamdecoratie tússen het isolatieglas, isolerende binnenzonwering en over de mogelijkheden rondom Energiebespaarleningen en subsidies.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.