Draaikiepramen

Wij leveren kunststof draaikiepramen uit de Select Windowsfabriek met bijpassende isolerende kozijnen. Ze zijn handig om te ventileren, want onze draaikiepramen zijn standaard voorzien van ROTO-beslag dat standaard vier ventilatiestanden heeft.

Inbraakveilig ventileren

Wilt u ook ventileren als u niet thuis bent? Kies dan draaikiepramen met het PADK-beslag van het merk Winkhaus. Het draaikiepraam komt hiermee rondom 6 millimeter naar voren waardoor u rondom ventileert. Behalve in gesloten toestand voldoet dit beslag tevens op de ventilatiestand volledig aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Onderhoudsarm kiepkantelraam

Net als bij al onze kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien kiest u zelf de kleur/structuur van het draaikiepraam. En ook voor de draaikiepramen geldt dat u ze nooit meer hoeft te schilderen. Af en toe schoonmaken met een schone doek tijdens het ramen lappen is voldoende. U hoeft de ladder niet op, want een draaikiepraam draait naar binnen.

Raamdecoratie op draaikiepraam

Voor onze draaikiepramen heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor exact passende binnenzonwering. U kunt de raamdecoratie met Screenline® tússen het isolatieglas plaatsen, maar natuurlijk ook gewoon óp het kozijn (zonder schroef- en boorgaten). In dat geval kiest u voor Verosol zonwerende en isolerende raamdecoratie.

Voordelen van draaikiepramen

  • multifunctioneel te openen (draaien, kiepen, ventileren);

  • handig om van binnenuit uw ramen te lappen;

  • ideale manier van ventileren (standaard voorzien van 4 ventilatiestanden);

  • isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm;

  • zekerheid met het VKG keurmerk;

  • 10 jaar garantie op het beslag.

Bezoek onze showroom in Wormerveer

Wilt u meer weten over onze draaikiepramen? Of wenst u meer informatie over onze vaste ramen of optische schuiframen, neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer.