Alles voor een betere woning!

Kunststof deuren

Een voordeur geeft uitstraling aan uw Zaanse woning

Een deur houdt ongenodigde gasten buiten. Dat geldt voor achterdeuren, tuindeuren, balkondeuren en openslaande deuren, maar vooral ook voor voordeuren. Een voordeur sluit niet alleen uw woning af, deze deur geeft uw huis de uitstraling die bij u past.

Onze voordeurencollectie is gigantisch. U creëert een voordeur die volledig aansluit bij uw smaak. Dat kan zijn een samengestelde voordeur van Select Windows of een voordeur van OBUK. Met de keuze uit honderden sierpanelen, ornamenten, glassoorten en beslag voegt u eenvoudig persoonlijke elementen toe.

Slanke rolbandscharnier

Voorheen waren kunststof deuren te herkennen aan de minder fraaie scharnieren. Bij Aanblik zijn deze kapjes op alle naar binnen en naar buiten draaiende deuren vervangen door slanke (rolband)scharnieren. In de kleur van uw kunststof deurkozijn natuurlijk.

Hollandse dorpel

Uw deur is af met een dorpel. Wij leveren de Hollandse dorpel in de kleuren zwart en antraciet. Deze is gemaakt van een duurzame kunststof en lijkt exact op een hardstenen dorpel. Enige verschil is de veel hogere isolatiewaarde van de Hollandse dorpel.

Inbraakwerende voordeuren

Aanblik biedt u een ruime keuze in deurkrukken, siergrepen, deurbellen, kierstandhouders, brievenbussen, huisnummers, deurgreepcamera’s, dorpels en verschillende sloten die vanzelfsprekend het Politiekeurmerk Veilig Wonen mogen voeren. Onze deuren zijn standaard uitgevoerd met SKG***-beslag. Hiermee voorkomt u onder meer de inbraakmethode kerntrekken. Bent op op zoek naar een nieuwe onderhoudsarme voordeur, dan geven we u graag enkele tips die zullen helpen bij de aanschaf van een nieuwe voordeur.

Voordeur en kunststof kozijn

Een voordeur moet natuurlijk naadloos passen in het deurkozijn. Daarom werken we met het vooraanstaande merk Schüco. Met Schüco profielen maken we kozijnen op maat in onze eigen moderne fabriek in Noord Holland. Dankzij doordachte technieken zoals de Hollandse Hoek  en LIGNA met houtnerfstructuur zijn onze kunststof kozijnen niet van hout te onderscheiden en sterk isolerend.

Voordelen voordeuren van Aanblik Wormerveer:

  • altijd een deur die bij uw woning en smaak past;
  • rolbandscharnieren op naar binnen en naar buiten draaiende deuren;
  • 15 jaar garantie op zowel uw kunststof deur als op de kleur/folie;
  • Aanblik is VKG-gecertificeerd, dus qua kwaliteit en betrouwbaarheid zit u goed;
  • ruime keuze uit deurkrukken, siergrepen, deurbellen, etc.;
  • kunststof dorpel die sterk lijkt op natuursteen;
  • deskundige plaatsing en montage;
  • standaard SKG***-beslag;
  • voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, VKG en KOMO.

Extra informatie over kunststof deuren

Woont u in de Zaanstreek en bent u op zoek naar meer informatie over kunststof deuren? Neem dan contact op met Aanblik of bezoek onze showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer. Bent u benieuwd naar onze kunststof deuren prijzen? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Aanblik.

Alle partners van Select Windows mogen het VKG-keurmerk voeren. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp