...

Alles voor een betere woning!

Kunststof deuren

Kunststof deuren met passende kozijnen

Een deur houdt ongenodigde gasten buiten. Dat geldt zowel voor achterdeuren, tuindeuren, balkondeuren als voor openslaande deuren en voordeuren. Hiervoor is het belangrijk dat de deur en het kozijn exact passen en in uitstraling één geheel zijn.

Bij ons kunt u alle kanten op. U bepaalt zelf hoe uw voordeur, achterdeur of tuindeur eruitziet. In alle gevallen lijkt uw kunststof deur dankzij de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek), verdiepte profielen en de 150 kleuren/structuren exact op hout. Enige verschil is dat u uw deuren nooit meer hoef te schilderen. Al onze deuren worden op maat gemaakt in de Select Windows fabriek in Zwaag.

Slanke rolbandscharnier

Voorheen waren kunststof deuren te herkennen aan de minder fraaie scharnierkapjes aan de buitenzijde van de deur. Bij Aanblik zijn deze kapjes op alle naar binnen en naar buiten draaiende deuren vervangen door slanke (rolband)scharnieren. In de kleur van uw kunststof deurkozijn natuurlijk.

Hollandse dorpel

Een dorpel is de finishing touch van uw deur. Wij leveren een unieke Hollandse dorpel in de kleuren zwart en antraciet. Deze is gemaakt van een duurzame kunststof en lijkt exact op een hardstenen dorpel. Maar dan met een veel hogere isolatiewaarde.

Voordelen kunststof deuren

  • inbraakwerend (standaard SKG***-beslag);
  • sterk isolerend;
  • zelf volledig samen te stellen;
  • keuze uit 150 kleuren/structuren;
  • bijpassend kozijn;
  • slanke rolbandscharnieren;
  • op maat gemaakt in de Select Windows fabriek;
  • 15 jaar garantie op het kozijn en de kleur/structuur;
  • 10 jaar garantie op de montage.

Extra informatie over kunststof deuren

Woont u in de Zaanstreek en bent u op zoek naar meer informatie over kunststof voordeuren, achterdeuren of openslaande tuindeuren? Neem dan contact op met Aanblik of bezoek onze showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer. Bent u benieuwd naar onze kunststof deuren prijzen? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Aanblik.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.
Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.