Kunststof kozijnen

Kunststof kozijn met hout look

Het mooie van kunststof is dat het amper meer te onderscheiden is van een natuurlijke hout uitstraling, zeker met de LIGNA-folie. Hier dragen vooral de Hollandse Hoek® (rechte verbinding) en de verdieptliggende profielen aan bij. Dit zijn typische eigenschappen die bij hout horen, maar nu dus ook toepasbaar zijn op de kunststof kozijnen van Aanblik. Onze onderhoudsarme kozijnen zijn verkrijgbaar in 150 kleuren in mat, metallic of houtnerf folie. Kunststof dat sterk op hout lijkt dus. Groot voordeel van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien is het feit dat kunststof isolerend, inbraakwerend, duurzaam en onderhoudsarm is. Uw huis verven is dus verleden tijd, alleen het schoonmaken blijft op uw lijstje staan!

De fabriek in het Noord-Hollandse Zwaag waar de kunststof kozijnen op maat en naar wens worden gemaakt:

Meer keuze in uitstraling en betere isolatie

Afhankelijk van uw wensen kiest u voor een elegant kozijnprofiel van 112 millimeter (Hollands Accent) of een 120 millimeter diep kozijnprofiel. Hoe dieper het profiel, hoe meer ruimte voor de isolerende werking en hoe dikker het glas dat erin past. Dit isoleert nog eens extra. U heeft bij het 120 mm profiel de keuze uit een blok kozijn met een hellingshoek van 6 graden (Hollands Blok) of een strak kozijn met een hellingshoek van 15 graden (Hollands Facet). Zo bieden we u naast een keuze in isolatiewaarde, ook een keuze in uitstraling van onze kozijnen.

Wie de verduurzaming van de woning écht serieus aan wil pakken, kiest voor ons Energie Kozijn. Simpelweg omdat u niet beter kunt krijgen. Dit is het best isolerende onderhoudsarme kozijn met het triple glas. En nog duurzaam en inbraakwerend ook. Het Energie Kozijn isoleert maar liefst 40% beter dan de huidige generatie kunststof kozijnen (op basis van Schüco CT70: Hollands Accent met HR++ glas).

Aanblik heeft VKG Keurmerk

Aanblik voldoet aan de strenge eisen en mag het VKG Keurmerk voeren. Hierdoor weet u zeker dat u met een deskundige partij zaken doet die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan.

Voordelen van kunststof kozijnen:

  • kunststof kozijnen met de uitstraling van hout;

  • Hollandse Hoek® (rechte verbinding);

  • kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in 150 kleuren/folies;

  • gelijkliggende aanslag; onderhoudsarm, isolerend en inbraakwerend;

  • VKG-gecertificeerde monteurs;

  • voor alle type woningen;

  • de kozijnen worden op maat gemaakt in de kleur en indeling naar uw keuze. Zowel voor nieuwbouw als renovatie;

  • optioneel mogelijk met insectenhorren en/of ventilatierooster;

  • standaard vier ventilatiestanden op draaikiepramen.

Meer weten over de kozijnen van Aanblik?

Woont u in de Zaanstreek en wilt u profiteren van kozijnen die de uitstraling van hout hebben, maar het gemak van kunststof? Kies dan voor de kozijnen van Aanblik. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer. Bent u benieuwd naar onze kozijnen prijzen? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Aanblik.