...

Alles voor een betere woning!

Aanblik Wormerveer - Kunststof kozijnen - kunststof kozijnen betere isolatie en uitstraling

Nieuwe kunststof kozijnen – betere isolatie en meer keuze in uitstraling

De kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van Aanblik Wormerveer zijn in de eigen moderne Nederlandse fabriek gemaakt op basis van Schüco profielen. Zo voeren wij al járen het zeer gewilde Hollands Accent profiel van 112 millimeter diep (Schüco CT70). Dit profiel staat ook wel bekend als ‘het neusje’.

De nieuwste profielen

Omdat smaken verschillen, heeft onze fabriek nu ook kozijnen ontwikkeld met een andere uitstraling. Zo hebben we recentelijk ook het 120 millimeter diepe Hollands Blok (6 graden) en het Hollands Facet (15 graden) profiel aan ons assortiment toegevoegd.

Profielnaam Visueel kenmerk Hellingshoek o.b.v. Profielen Diepte
Hollands Accent Bekend als ‘neusje’ Schüco CT70 112 mm
Hollands Facet schuinaflopend profiel 15 graden Schüco LivIng 82 120 mm
Hollands Blok hoekig blokprofiel 6 graden Schüco LivIng 82 120 mm

 

Schüco kunststof kozijnen - meer keuze in uitstraling en betere isolatiewaarde - Blok-Facet-Accent

Triple glas

Behalve de uitstraling is ook de isolatiewaarde anders. Er passen maar liefst zeven isolatiekamers in het profiel en is het dankzij de extra diepe profielen dat er met gemak triple glas in past. Handig, want zoals het er nu naar uitziet, is dit isolatieglas de toekomst. Het Hollands Blok en het Hollands Facet dragen in hoge mate bij aan het verduurzamen van uw woning. De U-Window waarde is extreem laag dus een ideale manier om met nul-op-de-meter te bouwen of te renoveren.

Nóg isolerender en onderhoudsarm

Het verschil tussen kunststof kozijnen en houten kozijnen was al amper te zien dankzij de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®), de verdiepte profielen en de houtvlammende LIGNA structuur. Nu is er helemaal geen verschil meer. Profiteer van onze variëteit aan profielen die stevig genoeg zijn voor alle soorten beglazing. En het mooie van alles: u hoeft uw kozijnen, ramen, deuren en schuifpui nooit meer te schilderen. Onderhoudsarme kozijnen zijn namelijk behalve extreem isolerend ook onderhoudsarm.

Isoleren betekent ook ventileren

Komt u gerust langs in de showroom aan de Zuideinde 40 in Wormerveer om te achterhalen hoe u slim ventileert. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar: ventileren is zeker zo belangrijk als isoleren. Al onze draaikiepramen hebben standaard vier ventilatiestanden, maar u kunt ook kiezen voor Veilig Ventileren beslag of een ventilatierooster bij bijvoorbeeld een vast raam.

Kunststof kozijnen betere isolatie en uitstraling

Niets staat vast: we maken alle kozijnen speciaal voor u op maat, in de kleur en structuur die u wenst. Het is maar net wat past bij de stijl van uw woning, uw smaak en budget. Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Wormerveer en laat u adviseren over de nieuwe generatie kunststof kozijnen.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.
Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.