...

Alles voor een betere woning!

Aanblik Wormerveer - Kozijnen in erker - kleurrijke kunststof kozijnen

Onderhoudsarme kunststof kozijnen brengen kleur in uw leven

De blaadjes groeien weer aan de bomen en bloemen staan in bloei. Kleur om je heen doet wonderen. Dat geldt ook voor uw woning. Heerlijk toch dat onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in 150 kleuren leverbaar zijn?

Kleurrijke kunststof kozijnen

De typisch Hollandse trendkleuren zijn tevens verkrijgbaar in de LIGNA structuur. Hiermee creëert u een houtvlammende houtnerfstructuur die niet te onderscheiden is van écht hout. Past antracietgrijs, of staalblauw het beste bij de uitstraling van uw woning? Is wit in uw situatie de juiste keuze? Of heeft u een typisch Zaanse woning waar grachtengroen het beste tot z’n recht komt? Waar zwart vaak als trieste kleur wordt gezien, maakt het een huis juist chique. De kleur aan de buitenzijde hoeft bij Aanblik Wormerveer niet gelijk te zijn aan de binnenzijde van uw woning. De keuze is aan u.

Kleurrijke kunststof kozijnen schoonmaken

Deze zomer zet u de schuifpui of de tuindeuren lekker open en zoekt u verbinding met de tuin die zo mooi in bloei staat. Laat u groene vingers de vrije loop of was de hoezen van de lounge set, u heeft tijd genoeg dit voorjaar want uw onderhoudsarme kozijnen behoeven amper aandacht. U gaat er enkel bij het zemen van de ramen even met een vochtige doek overheen. Zit er vuil op uw kozijnen dat u er met water niet vanaf krijgt, gebruik dan Dreft of een beetje groene zeep. Let op, maak nooit met een schuurmiddel of schuursponsje uw kozijnen schoon. Meer schoonmaak- en onderhoudstips delen we in dit artikel.

Schuifpui of openslaande tuindeuren in plaats van deur en vast raam

Bent u aan een het renoveren omdat u bijvoorbeeld de achterdeur en het vaste raam ernaast wilt samenvoegen tot één grote schuifpui of openslaande deuren of merkt u dat het hout van uw kozijnen gewoon óp is? Wat de reden van uw aanschaf ook is, u profiteert van inbraakwerende, isolerende en onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. U gaat er de komende 40 jaar veel plezier van hebben. Dankzij de goede isolatiewaarde, de verschillende uitstralingen in profielen en de grote kleurkeuze dragen onderhoudsarme kozijnen bij aan uw woongenot. Dat uw woning dankzij deze aanschaf in waarde stijgt, voelt ook lekker, toch?

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.
Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.