...

Alles voor een betere woning!

Aanblik Wormerveer - Kunststof kozijnen - schuifpui of Openslaande deuren

Kiest u voor een schuifpui of openslaande deuren?

Niets heerlijkers dan uw woning verbinden met uw tuin. Maar hoe? Dat kan op meerdere manieren. Zo kunt u onder meer kiezen voor een schuifpui of tuindeuren. U creëert een hoop ruimte en licht en reken maar dat dit uw interieur en woongenot ten goede komt.

Maar wat is voor u de beste keuze? Wij kijken graag met u mee. Om te beginnen nodigen we u uit in onze showroom aan Zuideinde 30 in Wormerveer om onze onderhoudsarme schuifpuien en tuindeuren te komen bekijken. Zo ziet u met eigen ogen dat kunststof niet te onderscheiden is van hout en ervaart u de bediening.

Een schuifpui bespaart ruimte

Daarna gaan we graag mee kijken naar uw situatie. Als u een kleinere tuin heeft, is een ruimtebesparende schuifpui beter. Maar gebruikt u de achterom vaak, dan is het gebruik van één openslaande deur als loopdeur handig.

Afhankelijk van uw situatie stellen we twee, drie, of vier panelen voor in een schuifpui en ook kijken we of zij- of bovenlichten mooi zijn met tuindeuren. We kijken wat roedes op of tussen het glas aan de uitstraling van uw woning doen. En we adviseren u in een keuze uit de 150 kleuren en structuren die we voor onze kozijnen kunnen toepassen.

een schuifpui kunststof schuifpui
Kunststof schuifpui
Kunststof tuindeuren
Kunststof tuindeuren

Screenline binnenzonwering

In beide gevallen profiteert u van de mogelijkheden van Screenline®. Dit is raamdecoratie tussen het isolatieglas dan tevens dienst doet als zonwering. U kunt ook kiezen voor overgordijnen, maar deze zijn vaak óf open óf dicht. Met Screenline® speelt u (elektrisch of handbediend) met het licht dat u al dan niet doorlaat.

Voordelen schuifpui of openslaande deuren

  • onderhoudsarm, de kunststof kozijnen neemt u af tijdens het ramenzemen;
  • woning en tuin zijn één;
  • u haalt veel licht en sfeer binnen;
  • een goede investering in woningisolatie;
  • u haalt dankzij het glas gratis warmte binnen.

Volglazen vouwwand

Kan een schuifpui of openslaande deuren wat u betreft nooit licht genoeg zijn, kies er dan voor om de gehele pui te vervangen door glas. Een volglazen vouwwand over de hele pui is voor u de meest ideale oplossing. Deze variant is wel duurder en heeft zowel aan de binnen- als de buitenzijde geen muur meer ter beschikking waar u iets tegenaan kunt zetten.

Aluminium vouwwand bij Select Windows Aanblik

Bezoek onze showroom in Wormerveer

Iedere woonsituatie en woonwens is anders. Daarom komen we graag bij u langs om u van professioneel advies te voorzien. U kunt natuurlijk zelf ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken. De koffie staat klaar!

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.
Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.