Schuifpui - Aanblik

Een schuifpui zorgt voor licht, ruimte en vrijheid

Het is een kwestie van weken en dan ligt de tuin er weer fantastisch bij. Hoe lekker is het als u daar ook vanuit uw woning van kunt genieten?

Een schuifpui over de volle breedte

Soms is dat lastig, omdat veel huizen aan de achterzijde van de woning naast de achterdeur en het woonkamerraam een stuk muur hebben zitten. Dé oplossing: een schuifpui over de volle breedte. Wat een uitzicht!

Meer licht en ruimte

“Zeer regelmatig veranderen we de achtergevel in een volledige pui,” vertelt Theo Harlaar van Aanblik Wormerveer. “Niet alleen heerlijk om de tuin te bewonderen, ook de woonkamer krijgt een enorme hoeveelheid licht binnen waardoor deze optisch veel groter lijkt. Dit geeft de hele woning een boost.”

Vierdelige schuifpui

Een prachtig gezicht hoe de hele gevel van boven tot onder voorzien is van glas. Bij een volledige schuifpui zien we vaak een vierdelige waarbij de middelste twee open kunnen. Dat ligt aan de indeling van de tuin en aan de inrichting van de woning. U kunt ook kiezen voor een twee- of driedelige schuifpui. Onze adviseurs komen graag uw persoonlijke situatie bekijken en u informeren over de verschillen tussen hefschuifpuien en kiepschuifpuien.

Screenline® raamdecoratie

Mocht u een schuifpui overwegen, denk dat direct even na over de raamdecoratie. Wij laten u graag Screenline® zien. Deze raamdecoratie zit tússen het isolatieglas zodat de wind er geen vat op heeft als de pui stukje open staat. Ook kunt u ’s avonds de verlichte tuin inkijken als u binnen zit. U kunt namelijk vanaf de bank met een afstandsbediening spelen met de lichtinval.

Het gemak van kunststof

Lekker makkelijk om uw jaloezieën die tussen het glas zitten niet af te hoeven stoffen, maar er is meer. Doordat de kozijnen van uw schuifpui van kunststof zijn, hoeft u nooit meer te schilderen! Heerlijk toch? U heeft dus extra tijd om in de tuin door te brengen de komende maanden.

Nooit meer schilderen

Het leuke is dat onze kunststof kozijnen niet van hout te onderscheiden zijn. Zéker met een zijdeglans houtnerfstructuur LIGNA. U kiest u de kleur die u wenst. Het enige wat u hoeft te doen, is het kozijn af en toe af doen met een sopje. De rest van de tijd zit u lekker in de tuin (terwijl een ander de gordijnen wast en de kozijnen schildert). En onderschat niet: uw woning is opeens een stuk meer waard.