Aanblik Wormerveer - Kunststof kozijnen - Logo Aanblik

Alles voor een betere woning!

Dakkapellen

Dakkapel: extra ruimte in uw Zaanse woning

Het vloeroppervlak is bij een woning met een schuin dak niet overal beloopbaar. Een donkere zolder blijft daardoor vaak onbruikbaar. Zonde, want met een dakkapel creëert u behalve licht ook extra ruimte.

Met onze betaalbare kunststof dakkapel heeft u er een volwaardige hobby- of slaapkamer bij. Uw dakkapel wordt op maat gemaakt en binnen één dag geplaatst. Een kleine moeite dus en extra woonplezier.

Dakkapel met kunststof kozijn

De raamkozijnen van onze dakkapellen maken we op basis van Schüco profielen in onze eigen Nederlandse fabriek. Dat betekent nooit de ladder op om te schilderen. Kunststof is namelijk behalve zeer isolerend ook onderhoudsarm. Wist u dat kunststof allang geen kunststof uitstraling meer heeft? Uw kozijn heeft dankzij de Hollandse Hoek® (rechte verbinding) en de gelijkliggende aanslag van de profielen de uitstraling van traditioneel hout. U heeft bovendien keuze uit 150 kleuren in mat, metallic en/of houtnerf folie.

Onze dakkapellen wordt op maat gemaakt en binnen één dag geplaatst. Vanzelfsprekend nemen we alle bouwafval mee en laten we uw nieuwe kamer opgeruimd achter. De garantie op onze dakkapellen is 15 jaar!

Dakkapel met zonwering

U hoeft dus eigenlijk na plaatsing niet meer naar het onderhoud van uw dakkapel om te kijken. U heeft zelfs geen zorgen over de zonwering. Wanneer u kiest voor binnenzonwering van Pilkington™ Insulight met Screenline®, dan zit uw zonwering tússen het dubbele isolatieglas. Vuil, vocht en stof maken geen schijn van kans op uw jaloezieën of plissés black-out (100% verduisterend) die u op zolder heeft hangen.

Voordelen van een dakkapel:

 • extra licht en ruimte;
 • goede investering;
 • uw woning stijgt in waarde;
 • dakkapel is op maat gemaakt;
 • keuze uit 150 kleuren met mat, metallic of houtnerf folie;
 • kozijnen zijn op basis van Schüco profielen gemaakt;
 • onderhoudsarme kunststof kozijnen;
 • vakkundige plaatsing en afwerking;
 • 15 jaar garantie op zowel uw kozijn als op de kleur/folie;
 • binnen een dag geplaatst;
 • dakkapel is voorzien van keurmerk;

Omgevingsvergunning dakkapellen

Een bouwvergunning heeft u niet nodig als u een dakkapel wilt laten plaatsen. Wél kan het zijn dat u voor de voorzijde van uw woning een omgevingsvergunning nodig heeft. Dit verschilt per gemeente. Wij geven u graag advies. U kunt ook zelf controleren of een omgevingsvergunning nodig is.

Extra informatie over dakkapellen?

Woont u in de Zaanstreek en wilt u graag meer licht en ruimte op zolder? Neem dan contact op met Aanblik en laat u bijpraten over de mogelijkheden of bezoek onze showroom aan Zuideinde 40 in Wormerveer. Bent u benieuwd naar onze dakkapellen prijzen? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij Aanblik.