Alles voor een betere woning!

Beslagen ramen

Wat betekenen beslagen ramen?

In voor- en najaar merken veel huishoudens dat de ruiten beslaan. Hoe komt dit? Is dit normaal of is er iets mis met uw ramen of het isolatieglas? Dat ligt er maar net aan of uw ramen aan de binnenkant of buitenkant beslaan.
Aanblik Wormerveer - Antracietgrijze kunststof schuifpui - Zaandam - Aanblik overtreft álle verwachtingen

Aanblik overtreft álle verwachtingen

Aanblik is inventief. Ook als het onmogelijk lijkt, heeft team Aanblik altijd wel een oplossing om de woning mooier en beter te maken. De schuifpui van de familie Moed uit Zaandam is daar een ronkend voorbeeld van.  
Aanblik wormerveer - kunststof kozijnen - isoleren en ventileren

Isoleren betekent ventileren

Uw woning verduurzamen loont. Zo houdt u het in de winter lekker warm binnen en in de zomer heerlijk koel. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar waar we isoleren, moeten we ook ventileren.
Aanblik Kunststof Kozijnen wormerveer - wat kosten kunststof kozijnen - kunststof tuindeuren

Wat kosten kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn onderhoudsarm. Een geweldig vooruitzicht natuurlijk dat u uw kozijnen nooit meer hoeft te schilderen. Maar wat kosten kunststof kozijnen eigenlijk?
Aanblik Wormerveer Kunststof kozijnen - voordelen kunststof kozijnen vtwonen beurs

Kunststof kozijnen als basis

Oktober is dé woonmaand. Een ideaal moment om eens naar uw woonwensen te kijken. Qua woonaccessoires kunt u volop combineren en wisselen, maar zorg dat de basis goed is: kies voor licht en ruimte.
Aanblik Wormerveer - Kunststof kozijnen - veranda terrasoverkapping

Tijd voor een veranda

Het is er nú de tijd voor: een veranda. Zodra de temperatuur het ook maar een beetje toelaat, kunt u namelijk al genieten van uw overkapping.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.