Alles voor een betere woning!

Aanblik Wormerveer - Antracietgrijze kunststof schuifpui - Zaandam - Aanblik overtreft álle verwachtingen

Aanblik overtreft álle verwachtingen

Aanblik is inventief. Ook als het onmogelijk lijkt, heeft team Aanblik altijd wel een oplossing om de woning mooier en beter te maken. De schuifpui van de familie Moed uit Zaandam is daar een ronkend voorbeeld van.  

De familie Moed had bijna álle houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbekleding vervangen door isolerende kozijnen. Alleen aan de achterzijde van de woning moesten de openslaande deuren nog plaatsmaken voor een isolerende schuifpui. Normaal gesproken zetten de fabrieksmonteurs een schuifpui in de fabriek in elkaar en wordt deze via de achterom op locatie gebracht. In sommige gevallen wordt een groot kozijn als een schuifpui of een set tuindeuren ook wel met een hijskraan over het huis getild. Maar bij Richard en Sabine was hier geen mogelijkheid of ruimte voor. Wat nu? Aanblik overtreft hierbij alle verwachtingen.

Op maat gemaakte isolerende kozijnen in losse onderdelen

Gelukkig is eigenaar van Aanblik niet voor één gat te vangen.  Theo Harlaar vroeg of een servicemonteur van de Select Windows fabriek een dag met zijn team mee wilde draaien. In de fabriek is de schuifpui eerst volledig in elkaar gezet en daarna weer direct gedemonteerd. Daarna zijn de losse onderdelen op transport gegaan naar Zaandam. “Daar is de schuifpui in delen via de huiskamer naar de achtertuin gebracht en daar hebben onze monteurs met behulp van de servicemonteur uit de fabriek het geheel opnieuw in elkaar gezet en in de achtergevel geplaatst.”

Aanblik Wormerveer - Antracietgrijze kunststof schuifpui - Zaandam - Aanblik overtreft álle verwachtingen

Aanblik overtreft álle verwachtingen

Aanblik voegt hiermee mooi de daad bij het woord. “Ik zeg altijd dat er voor íedere woning mooie op maat gemaakte isolerende kozijnen zijn. En dat is ook écht zo. In het formaat, de kleur, structuur en stijl die bij de wensen passen. We vinden altijd wel een manier om op onmogelijke plaatsen tóch te monteren. Praktisch alles kan. Er is niets mooiers dan verwachtingen van de klant overtreffen.” Richard Moed had op zijn werk al gehoord dat Aanblik uit Wormerveer een betrouwbare en professionele partij is, maar dit overtrof al zijn verwachtingen. “Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik er best een beetje buikpijn van had omdat ik twijfelde of alles wel goed zou komen.”

Nooit meer schilderen

In de 2 jaar dat Richard en Sabine hier wonen, hebben ze grondig verbouwd en gespaard om alle kozijnen, ramen en deuren te vervangen voor kunststof. Ze wilden goed geïsoleerd wonen en dat is gelukt. Overal hebben ze gekozen voor Energie Kozijnen, zogenaamd Hollands Blok met triple glas. In de winter komt de kou niet binnen en in de zomer heeft de hitte geen schijn van kans de woning te betreden. “We zijn klaar voor de toekomst. Zowel qua isolatie als qua onderhoud, want ik hoef mijn woning nooit meer te schilderen!”

Uitermate tevreden met Aanblik

De kleur antraciet vindt Richard gewaagd, maar prachtig. “Je koopt van een kleurstaal en moet maar afwachten hoe het geheel eruitziet. Zeker in een buurt waar alles Zaans groen is, best spannend. Maar het geheel is prachtig. Van voordeur, vaste ramen, draaikiepramen en achterdeur tot de schuifpui. Ja, ook die zit er goed in. Die topsnuiters hebben binnen een dag de pui in de achtertuin in elkaar gezet en gemonteerd. Met triple glas en al erin. Ik ben uitermate tevreden!”

Bent u ook toe aan goed geïsoleerd en onderhoudsarm wonen, maak dan een afspraak in de showroom van Aanblik in Wormerveer. Aanblik overtreft alle verwachtingen…ook die van u!

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om onze showroom te bekijken samen met onze adviseur. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.